Jaarrekening

De jaarrekening geeft inzicht in de financiële resultaten van je bedrijf over het afgelopen boekjaar. Jillz Finance stelt voor jouw bedrijf de jaarrekening samen

Controlling

Een controller zorgt ervoor dat de cijfers kloppen. Deze geeft professioneel en deskundig advies op het gebied van de financiële administratie.

Boekhouding

Bij Jillz Finance bepaal je zelf hoe je de boekhouding doet. Zelf boekhouden, samen boekhouden of de boekhouding volledig uitbesteden

Aangifte inkomstenbelasting

Zelf de boekhouding verwerkt met een eigen boekhoudpakket? Maar gaat de aangifte inkomstenbelasting zelf verzorgen net een stap te ver? Deze vul ik graag goed voor je in.

Tussentijdse rapportage

Als de financiële administratie op orde is krijg je als ondernemer inzicht in de tussentijdse cijfers met financiële rapportages. Deze stel ik graag voor je op.

Salarisadministratie

Laat mij de salarisadministratie voor jouw bedrijf uit handen nemen. Ik zorg ervoor dat iedereen op tijd en correct hun salaris krijgt uitbetaald.

Strategisch advies

Iedere ondernemer loopt tegen uitdagingen aan, om deze uitdagingen kun je niet heen. Hoe pak je deze aan? Wat zijn de 'juiste' keuzes?

Belastingadvies

Samen kunnen we strategieën en plannen opzetten die niet alleen jouw belastingdruk verminderen, maar ook ervoor zorgen dat jouw bedrijf op rozen zit voor de toekomst.